zondag 6 maart 2022

Vertraging

De laatste maand is er weinig gekomen van schrijven op mijn weblog. Eerst tobde ik met een jichtaanval die zelfs niet reageerde op twee kuren met prednison, daarna was het druk op mijn werk en toen het eindelijk vakantie was, werkte ik aan een lezing over Superduif van Esther Gerritsen. Daar kun je trouwens nog naar toe. Meer informatie vind je hier

Intussen heb ik wel het een en ander gelezen, hoewel wat minder dan gebruikelijk. Maar van schrijven is het nog niet gekomen. Binnenkort kun je bijdragen verwachten over Hooiberg (2018) van Koos van Zomeren,  Antoinette (2019) van Robbert Welagen, het tweede deel van De slang en de speer en twee delen van de integrale heruitgave van Jonathan Cartland. Op dit moment lees ik De verlossing van Jacob Smallegange van Rinus Spruit. 

Op de stapel liggen nog romans van Jan van Mersbergen, Philip Huff en Robert Vuijsje en er ligt altijd nog behoorlijk wat oudere romans van bijvoorbeeld Simon Vestdijk, Herman de Man en Een Groninger pastorie in de storm van J.A. Ader - Apels (de moeder van Bas Jan Ader). 

De komende twee weken blijft het nog druk, maar daarna hoop ik wat meer geregeld hier wat te publiceren. Hopelijk kun je nog even geduld opbrengen. 

4 opmerkingen:

  1. Hoi Teunis, neem je tijd. Schrijven is leuk maar geen must. Groetjes, Erik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In ieder geval fijn weer even een levensteken te krijgen. Het is toch altijd wat ongemakkelijk als een frequent blogger opeens niet meer zo frequent blogt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ja, Teunis, viel me op. Beterschap & rustig an man!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dank voor jullie reacties. Intussen heb ik in het stukje hierboven nog de auteursnamen Robbert Welagen en Rinus Spruit toegevoegd.

    BeantwoordenVerwijderen