vrijdag 1 juli 2022

Even geduld a.u.b.Het is bijna vakantie, maar het is druk. Ik sluit een werkkring af, begin in augustus op een nieuwe plek en afrondings- en opstartwerkzaamheden overlappen elkaar. 

Afscheid nemen van collega's met wie ik veertien jaar heb samengewerkt, gaat me ook niet in de koude kleren zitten, merk ik. Ik maak mij langzaam los, maar ik heb wel even tijd nodig. 

Van schrijven komt het daarom even niet. Wel ben ik steeds blijven lezen. Mijn eerstvolgende bijdrage gaat over een historische roman over Catharina de Medici, geschreven door Catharina Botermans. Mooi boek. Kun je gerust meenemen op vakantie. 


En daarna schrijf ik over Zestig lentes, getekend door Aimée de Jongh. Het tekenwerk is weer als vanouds, het scenario is best goed (al heb ik wel een enkele aanmerking). 

En intussen lees ik door in de roman Sla ons met medelijden van Peter van Beek. Zeer zintuiglijk geschreven. 

Het komt, het komt. Nog even geduld. 


2 opmerkingen:

  1. Hoi Teunis, ik had nog niet gehoord van het nieuwe boek van Aimée de Jongh. Ik ben benieuwd en heb het gelijk besteld. Groetjes, Erik

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Uitstekend idee, Erik. Ik heb het gelezen en ik ga erover schrijven, maar ik heb even de rust in mijn hoofd niet. Het komt wel weer.

    BeantwoordenVerwijderen