donderdag 22 juli 2021

Podcastpauze

Het is alweer een tijdje stil op mijn weblog. De drukten zorgen voor onrust in mijn hoofd en het schrijven lijdt daar het eerst onder blijkbaar. De afgelopen twee weken heb voor de Staatsexamens mondelinge examens afgenomen. Altijd leuk, maar ook altijd vermoeiend. Nu die voorbij zijn, begint mijn vakantie. Ik probeer weer het oude ritme van drie keer per week iets plaatsen te hernemen. 

In juli heb ik nog wel wat over strips en literatuur geplaatst, maar mijn laatste bijdrage over podcasts dateert van 12 mei jl.! Dat is langer geleden dan ik me realiseerde. Intussen ben ik gewoon door blijven luisteren naar podcasts allerlei soort. Ik noem enkele titels: Wannes (over de Vlaamse bard Wannes van der Velde), Leopold II, Liefdesbrieven van een kampbeul, Wereldhits van bij ons, Vroeger, Liedjeslust. 

Mogelijk zal ik daar nog over schrijven, mogelijk ook niet. Ik merk dat ik weer erg op gang moet komen en ik laat het maar gebeuren. Op dit moment luister ik naar Looking for Jane, over Jane Austen. Wat ik daarvan vind, zal ik laten weten. Beloofd. 

Met strips en literatuur ga ik weer driftig aan de gang. Sommige boeken/albums heb ik al gelezen en andere liggen te glimlachen op een stapel. Daar heb ik wel zin in. Je ziet de stukjes wel weer verschijnen. Dank voor je geduld. 


Bij de foto: september 1985, Schoolstraat in Herveld. Wat ik las is duidelijk, waarnaar ik luisterde niet. Dat zal geen podcast geweest zijn. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten