woensdag 21 augustus 2024

Vakantie!


Deze week loop ik met mijn lief in de Oostenrijkse bergen. Ik blijf natuurlijk gewoon dagelijks doorlezen, maar van een recensie laat ik het niet komen, merk ik. Maar ik wil je wel vertellen wat je nog te verwachten hebt. 


Volgende week

Volgende week wil ik schrijven over Jij zegt het van Connie Palmen. Het heeft lang geduurd voor ik eraan begon, maar ik heb er geen spijt van dat ik het uiteindelijk toch gelezen heb. Interessant boek en ook goed. 


Verder zal ik schrijven over de dikke graphic novel Texas Kid. Niet altijd goed getekend, maar wel een intrigerend gegeven over de relatie tussen een vader en een zoon. De vader is schepper van het personage Texas Kid. De zoon heeft het gevoel dat hij met deze cowboy moet concurreren. 

Ten slotte wil ik volgende week schrijven over De pen in het hart van Chrétien Breukers. Wel interessant, al heb ik ook mijn twijfels. Ik mis een beetje het verhaal. Het dreigt af en toe op gang te komen, maar meestal blijft het bij observaties en gedachten. 

Na volgende week

Het is ook al duidelijk waarover ik na volgende week ga schrijven. Over de strip Josje scoort! van Willem Ritstier en Roelof Wijtsma. Mooi album over een meisje dat met de jongens meevoetbalt. 

Van Enny de Bruin lees ik nu Het ijzeren veulen. Dat leest als een trein. Over een moordzaak uit de zeventiende eeuw. Aanrader. 

En ik ben ook nog bezig in de graphic novel The great Marc Evers over een jongen met autisme die een moeilijke start heeft in het leven maar uiteindelijk bij de Paralympics meedoet op het onderdeel zwemmen. Goed gedaan. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten