woensdag 2 juni 2021

Pauze

Corrigeren in de leskamer van een collega

Al weken is er niets verschenen op Bunt Blogt. Er is niets bijzonders met me aan de hand, maar de afgelopen weken was het examentijd en dan is het druk voor iemand die zich op zijn school met de organisatie van de examens bemoeit. 

En als docent heb ik nog de correctie, aangevuld met acht enveloppen correctiewerk van de Staatsexamens. Daar gaat tijd in zitten. 

Lezen heb ik nog een klein beetje kunnen volhouden. Ik heb de graphic novel Dune gelezen, het Boekenweekgeschenk van Hanna Bervoets, een literatuurgeschiedenis door Bas Jongenelen en ik ben begonnen in het christelijk Actieboek. Daar zal ik ooit over schrijven, als het werk wat minder op me drukt en er in mijn hoofd wat ruimte is.

Intussen heb ik van uitgeverijen allerlei fraai ogende strips binnen, waar ik ook wel nieuwsgierig naar ben, maar waar het te weinig van komt. Ik wil niet even snel tussendoor de dikke graphic novel van Aimée de Jongh lezen of De oase

Het komt allemaal wel weer. Wie weet volgende week al. 

4 opmerkingen:

  1. Succes met de examens nakijken! Ik hoop dat je leerlingen het goed hebben gedaan, ondanks de online lessen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Meestal beter dan gevreesd en minder goed dan gehoopt. Dank!

      Verwijderen
  2. Ik kan me dat helemaal voorstellen. Fijn dat je even laat weten dat de stilte te wijten is aan die drukte en niet aan iets naars. Drukte is te doen. Sterkte daarmee!

    BeantwoordenVerwijderen